Testy na nietolerancje pokarmowe

 

CZY MOŻLIWE ŻE CIERPISZ NA NIETOLERANCJE POKARMOWĄ ??

 

SPRAWDŹ PRZEBADAJ SIĘ JUŻ DZIŚ !!

 

BADANIE POZWALA NA WYKRYCIE PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH POWODUJĄCYCH WYTWARZANIE PRZCIWCIAŁ IgG

1 badanie  identyfikuje aż  48 produktów żywnościowych które wywołują nietolerancję pokarmową .

 

WYNIK BADANIA OBEJMUJE :

owies, pszenicę, ryż, kukurydzę, żyto, pszenicę durum, gluten

migdały, orzech nerkowca, orzech brazylijski, orzech włoski

 orzeszki ziemne, herbata, mleko krowie, jajka, kurczak, jagnięcina,

wołowina, wieprzowina, ryby białe: (plamiak, łupacz, dorsz, płastuga)

ryby słodkowdne: (łosoś, pstrąg) skorupiaki: (krewetka,krab,

homar, małże) brokuły, kapusta, marchew, por, ziemniak,

seler, ogórek, papryka: zielona, czerwona, żółta, rośliny strączkowe (groch,

fasola, soczewica), grejpfrut, melon, arbuz, ziarna soi, kakao, jabłko, czarna porzeczka,

pomarańcza, cytryna, truskawka, pomidor, imbir, czosnek, grzyby, drożdże